2012. szeptember 6., csütörtök

Bemutatkozás

Hali!

Nem is tudom, mit írhatnék. Leírhatom, hogy 22 éves vagyok (azaz pont most szombaton leszek :)). Szeretek kirándulni, görkorcsolyázni, tollasozni, gyöngyözni, írogatni (honlapot, blogot, bevásárló listát, naptárt) stb. stb. Nagyon szeretem az állatokat, a mániáim! Mindig van minimum 2 féle állat a lakásomban, környezetemben. :) Jelenleg Pesten élek albérletben a férjemmel, de minden hétvégén lemegyünk vidékre a szüleinkhez, és  ott is várnak az állatok. (Cirmike, Buksika, Inci finci, Bogyó, Béla, Rezső, Egérke stb.)

Na mindegy. A leglényegesebb (amiért indult is a blogunk), hogy faljuk a könyveket, imádjuk őket, és rengeteg a véleményünk,(esetleg) kritikánk , hozzászólásunk (bele szólásunk), egy-egy könyv történetébe, történetéhez, írójához.
Amennyiben megtetszett egy könyv (és meg is találod nálunk), informálódhatsz, hogy érdemes-e bele kezdened, időt szánnod rá, elolvasnod.

Kellemes időtöltést, olvasgatást kívánok a blogunkhoz, nyugodtan szólj hozzá bejegyzéseinkhez, ha esetleges észrevételed, ellenvetésed, gondolatod támad.

Szóval kezdjünk is hozzá! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése